Календар

May 2006
M T W T F S S
« Apr   Jun »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“труд срещу слепите” – историята продължава

ИК труд е решила да даде отговор на обвиненията на “изписаното в Интернет през последните няколко дни”. Жалко и смешно. Или може би, смешно и жалко. Отговорът е на страницата на Григор.. Аз нямам неговото дар слово, пък и свъщност мнението ми съвпада абсолютно с неговото.. Не ми се прави анализ на “аргументите” на труд: просто не виждам смисъл. За тях не е станало ясно най-важното: с какъв МОРАЛ отнемат и малкото светлина, до която може да се докоснат слепите?! Е, да – можели да си платят за да ползват за четене недоносчето им от един друг сайт, нали? Не мисля, че ще ме разберат, не мисля изобщо че идеята за морала стига до главите им.
Ще посоча още един линк по темата: сайта `Труд срещу слепите`. Кратко и ясно – няма нужда от коментари. Там всичко си пише.
E-ех-х-х Българийо… точно по 24-ти май ли трябваше едно (така наречено) издателство да прави подобни простотии….

2 comments to “труд срещу слепите” – историята продължава

  • Това доказва само, че “Труд” не милеят изобщо за 24 май, а са само едни алчни за пари бизнесмени. Вече чувам репликата “Just bussines” …
    Виж им сайтовете…trud.bg дълго време беше сайт за рибари, накрая го направиха сайт на вестника, но…платен!
    Затова не чета и Труд, чета си другите вестници, които не обръщат всичко само на пари на всяка цена. Като Сега, Mediapool, Капитал и др. И като нямам интернет си купувам книжните им версии.

  • Не им правя четки на “Капитал”, но той и (може би) “Дневник” са едни приятни изключения от гадното нещо наречено родна преса. Ама то, лафа беше за морала, доколкото той има място в бизнеса…..
    Егати!!! Що за индивид трябва да си, че да се правиш на велик пред сляп човек. И то човек, който изобщо не е инвалид, а активка и съзидателна личност, цели класи над тия отрепки!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>