A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

X-marks дърпат шалтера

Нещо нямам късмет с bookmark browser синхронизаторите. Най-добрите в жанра X-Marks днес обявиха, че в краят на Януари 2011 дърпат шалтера. В покърителна история на блога на съоснователя на компанията Todd Agulnick са описани проблемите и причините за това решение. Аз, чисто егоистично не се интересувам от тях. Искам да ми е безплатно, всичко да работи перфектно, искам да ми е бързо и да ми е удобно да боравя с белязките. Както досега. Не мога да повярвам, че компания с налични 2 милиона потребители (техни данни) не могат да измислят бизнес модел, който да работи. Както са написали доста хора в коментарите към новината им (в резюме): “$10 на година е предостатъчно, само да има на кой да ги дам”. Сигурен съм, че все някой ще “забележи”, че в този бизнес има хляб и ще продължи делото им. Дотогава… ще чакам.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>