A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Какво се блъсна в Пентагона?

Ей на този въпрос не мога да си отговоря вече 8 години. Не е малко време. Без съмнение, цял свят видя, какво удари двете кули на Световният Търговски Център. Обаче, какво се блъсна в Пентагона….. поне на мен, двата “официални” записа, който ни показаха изобщо не ми стигат. От този линк, може да ги видите комбинирани, с малко коментар. Три секунди запис, направен с около 10 кадъра в секунда…. прекалено малко за какъвто и да бил смислен анализ. Пък на кой ли му трябваше такъв по това време?

Всъщност, всеки може да прецени сам, с едно бързо търсене из youtube.com. Вярно, че измежду филмите там има и големи дивотии и груби фалшификати, затова всеки да ги гледа на собствен риск.

Лично на мен са ми интересни анализът на размера на Боинг-а и размера на щетите по сградата: тук, тук и тук. Не е за пренебрегване и анализът на т.н. независими източници (тях пък кой ги финансира?), който може да се види тук. Това последното съм го гледал по National Geographic, жалко само, че не обясняват, защо експлозията е толкова малка (както се вижда от официалният запис) и защо цетите от пожара не са съизмерими на количеството гориво. За “входното отверстие”, пък да не говорим – дори и да е ударил под ъгъл, самолетът все пак е доста по-голям. Един възможен отговор, може да видите тук. А един доста по-подробен анализ има тук. Подкрепа на теорията за ракета, можа да прочетете тук. Ако някой иска да спори с математиката, ето тук (въпреки, че тя е точна наука, все пак се намират и такива). Всичките са интересни с това, че дават един по-различен поглед на това, което гледахме по CNN.

В заключение: лично на мен, цялата работа около Пентагона ми намирисва. Доста. Пак да напиша: около Пентагона, а не около кулите на WTC. Щото очаквам, пак да се почне една…. Основно, в цялата тази случка ме интересува, защо наистина не бяха показани записи и от други охранителни камери. Защо не се е задействала противовъздушната защита на сградата. Ако ще ме убеждавате, че такивa няма…. спестете си го.

2 comments to Какво се блъсна в Пентагона?

  • Виждал съм изходящият отвор, знам на какво прилича 🙂
    Но честно писано, точно този материал в частта с ракетата, която удря сградата си е fake. Просто, няка как по това време около Пентагона да обикаля хеликоптер с някой, който да снима. Иначе, да и според мен си е крилата ракета 1:1.
    За съжаление, след случката повечето от репортажите на независимите журналисти и медии, които са коментирали на времето, повече никога повече няма да бъдат излъчени….. а ще си останат в архивите. Който видял… видял.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>