A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Четвърти работен ден в Yazaki

yazakiДнес е четвъртият ми работен ден в “Язаки България” и вече имам чувството, че работя за тази компания от повече от месец. А защо пиша чак сега ли? Много просто, едва сега имам малко време да седна по-спокойно и да ударя 2-3 реда (не повече!) в блог-а. Вярно, че и в HebrosBank, че и в SpectrumNet имаше доста зор, но там почти всичко вървеше някак по-нормално, не за друго, ами просто имаше повече време. Нещата ставаха по “по български”, по познато.
Сега трябва за по-малко от месец да направим нов завод – ако остане време ще сложа малко снимки да се види от какво почнахме. Сроковете са ненормално кратки, но какво да се прави – това е положението.

Айде, стига толкова, че много се разприказвах 🙂

4 comments to Четвърти работен ден в Yazaki

 • Здравейте,

  Търсим начин да се доберем до отговорните хора по отношение на климатизацията и вентилацията на завода на YAZAKI край Ямбол. Ако можете да помогнете ще ви бъда благодарен за контакта.

 • П. Славова

  Здарвейте Владимир,

  Не знам какво стана но връзката ми прекъсна и не знам дали предишният ми ‘пост’ се запази или не…
  Можете ли да ми дадете координати на HR-а в язаки Бългаия или поне къде си обявяват вакантните места?
  Предварително благодаря!

 • Най-лесно става на телефона 046-68-44-44. Това е телефонът на “Личен състав”.

 • Соня

  Привет от Сливен! Казвам се Соня, случайно попаднах на “твойто си местенце”, търсех информация за Язаки Бг, кандидатствам за главен счетоводител (не съм от най-скучните) за завода в Ямбол. Би ли ми казал нещо за средата на работа, атмосферата, нивото на заплащане, какво търсят като хора! Харесва ми стила ти. Ще ти бъда благодарна дори само и това да е твое лично мнение!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>