Календар

March 2007
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Четвърти работен ден в Yazaki

yazakiДнес е четвъртият ми работен ден в “Язаки България” и вече имам чувството, че работя за тази компания от повече от месец. А защо пиша чак сега ли? Много просто, едва сега имам малко време да седна по-спокойно и да ударя 2-3 реда (не повече!) в блог-а. Вярно, че и в HebrosBank, че и в SpectrumNet имаше доста зор, но там почти всичко вървеше някак по-нормално, не за друго, ами просто имаше повече време. Нещата ставаха по “по български”, по познато.
Сега трябва за по-малко от месец да направим нов завод – ако остане време ще сложа малко снимки да се види от какво почнахме. Сроковете са ненормално кратки, но какво да се прави – това е положението.

Айде, стига толкова, че много се разприказвах 🙂

4 comments to Четвърти работен ден в Yazaki

 • Здравейте,

  Търсим начин да се доберем до отговорните хора по отношение на климатизацията и вентилацията на завода на YAZAKI край Ямбол. Ако можете да помогнете ще ви бъда благодарен за контакта.

 • П. Славова

  Здарвейте Владимир,

  Не знам какво стана но връзката ми прекъсна и не знам дали предишният ми ‘пост’ се запази или не…
  Можете ли да ми дадете координати на HR-а в язаки Бългаия или поне къде си обявяват вакантните места?
  Предварително благодаря!

 • Най-лесно става на телефона 046-68-44-44. Това е телефонът на “Личен състав”.

 • Соня

  Привет от Сливен! Казвам се Соня, случайно попаднах на “твойто си местенце”, търсех информация за Язаки Бг, кандидатствам за главен счетоводител (не съм от най-скучните) за завода в Ямбол. Би ли ми казал нещо за средата на работа, атмосферата, нивото на заплащане, какво търсят като хора! Харесва ми стила ти. Ще ти бъда благодарна дори само и това да е твое лично мнение!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>