Календар

February 2007
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Последен ден в SpectrumNet

Е, свърши последният ми ден в “СпектърНет”. Затворих и тази страница от трудовата си биография. Един съвсем обикновен ден, както всичките 334 преди него. Трябва да си призная, че добре си починах в spnet.net. Дано да съм бил и полезен на колегите. Почивката ми беше по-скоро психическа, отколкото физическа (относно физическото натоварване, нещата бяха точно наобратно, ама определено имах нужда). Осъзнавам, че подобна промяна в ежедневието е доста наложителна. Само че има един проблем – за да разбереш, че си го закъсал, трябва да си някъде отвън, от страни. За повечето колеги от ИТ бранша, това е невъзможно. Как да схванеш, че почти си изперкал, ако никой не ти го каже, а сам е невъзможно да го осъзнаеш. Простата причина е, че мислиш, че това си е нормалният живот. Парадокс!
В Спектър имаше тотална разлика с това, в което бях свикнал да работя – и от чисто техническа, и от чисто психологична гледна точка. Затова промяната ми дойде особено добре. Е, последните два месеца имаше леко засилване на напрежението, но какво да се прави – пловдивският офис остана без трима души, а това няма как да не се отрази на цялостната работа (все пак, точно в тези 2-3 месеца отметнахме доста работа).
Така че, едно голямо благодаря колеги! 🙂 Покрай това, което сложих в главата си, остана и доста за сърцето!

Наздраве! И да помним, че винаги в живота има място за по чаша или две бира изпита с приятели!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>