Календар

October 2005
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Bookmarks Synchronizer

Дали вярвате или не, ама такова нещо, като читав Bookmarks Synchronizer за Firefox не съществува. Просто не вярвам на очите си – не може да няма работеща добавка с подобаваща функционалност!
Има Bookmarks Synchronizer, който като че ли най-много се доближава до моето разбиране за синхронизатор, но само да беше тръгнал, както пише в описанието му. Има също така и SiteBar, ама и той нещо на нищо не прилича. На всичкото отгоре, за повече от 100 линка трябва и пари да се дават!
Стигам до извода или че това нещо е прекалено просто, или е толкова ненужно, че няма интерес от никой разработчик. По-вероятно ще да е първото, защото и сега с малко ръчно diff и export bookmarks нещата стават. Просто на мързел, като мен всичко трябва да е по-интерективно.
С голямо огорчение продължавам търсенето….

2 comments to Bookmarks Synchronizer

  • Google отново свършиха работата: http://www.google.com/tools/firefox/browsersync/index.html
    Още го пробвам, но заявката е по-добра от плъгина Foxmarks, който ползвах досега. Инструментът на Google синхронизира не само фаворитите, но и истрия, кукита, записани пароли. Намирам за напълно основателни притесненията, че по този начин ще следят движението ни из интернет и ще насочват по това рекламите, но може би тази цена е приемлива – така или иначе гледаме реклами, нека пне да са смислени.

  • Аз бях (и май още съм) най-доволен от Pluck, въпреки че според сайта им такова нещо за Firefox/Linux не съществува. От версия 2.0 обаче нещо Java-та почва да им се дъни от време на време.
    Иначе по-добро досега не съм намирал. Ще пробвам и това на Google, задължително.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>