Календар

November 2004
M T W T F S S
« Oct   Dec »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Командировки….

Не знам за вас, ама аз много мразя да ходя по командировки. А най-много от всички командировки мразя тези до София. Е, за да е седмицата “пълноценна” и във вторник, и в сряда бях там. На всичкото отгоре уцелихме митингите и придвижването от входа на София (“Цариградско шосе”) до ЦУМ (“епицентъра” на митинга) отне 50 минути. С това подобрих собственият си рекорд по гадно придвижване, който (естествено!) беше поставен пак в София.
Днес, за награда получих командировка до Сърница (който не знае, къде се намира тя, да търси около язовир Доспат). Времето беше, каквото трябва да бъде времето в средата на ноември – мъгливо, дъждовно, хлъзгаво. Температурата вън не се вдигна повече от 5 градуса C или поне толкова показваше комютърът на колата. Единственото хубаво нещо беше, че цялата инсталация на връзката на Сърница до Пазарджик протече гладко и безпроблемно. Сърница вече са свързани към ХебросНет на 128К (ако ви се виждат много “К”-тата, не знаете каъв змей е приложението, дето ще ги ползва). Колегите от БТК бяха направили всичко, както би трябвало да го правят винаги – с 24 часови проби и кутии за чифтовете (какво ли им става на тия от БТК?! Направо не повярвах на очите си!). Все пак заслужават “браво”-то си, отдавна не ми се беше случвало да заваря професионално свършена тяхна работа.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>